Anda Adam, primul Crăciun alături de fetița ei

Crăciunul de anul acesta va fi primul pentru Anda Adam în postura de mămică, dar și de soție. Artista va petrece sărbătorile de iarnă alături de soțul ei, Sorin, cu care s-a căsătorit în vara acestui an, și de fetița lor, Evelin, care a venit pe lume la sfârșitul lunii noiembrie.

Anda AdamȘi, pentru ca bucuria să fie și mai mare, va fi primul Crăciun, din ultimii zece ani, petrecut și alături de mama ei.

„Anul acesta vom sta acasă de Crăciun, în familie, cu Evelin și cu mama mea, care vine din America să fim în formulă completă de Sărbători. Nu am mai sărbătorit cu ea Crăciunul sau Revelionul de cel puțin 10 ani, așa că va fi ceva cu totul special anul acesta. Consider că sărbătorile de iarnă ar trebui să ne învețe să fim mai buni, să iubim mai mult, Crăciunul înseamnă familie, armonie, liniște sufletească și pace interioară. Pentru noi, Crăciunul de anul acesta este și cel mai fericit, pentru că am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou: pe micuța Evelin. Este tot ce ne-am dorit și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest dar minunat”, declară Anda Adam.

Artista va reveni pe scenă de Revelion, urmând să susțină mai multe concerte, primele după ce a devenit mamă.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here