Anda Adam, Ruby, Feli și Lidia Buble, printre noile vedete confirmate pentru Media Music Awards 2017

Lista artiștilor care vor cânta pe 3 octombrie la Media Music Awards se îmbogățește de la o zi la alta cu noi nume celebre.

Lidia Buble Media Music Awards

După ce au fost anunțați Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Connect-R, Sore și Irina Rimes, a venit rândul ca noi artiști renumiți să intre în desfășurătorul mult-așteptatei gale. Astfel, pe scena Media Music Awards, prima ediție desfîșurată în București, vor cânta și Anda Adam, Ruby, Feli, Lidia Buble, Jo, Randi, Matteo, Adda, Cabron, Amna, Fly Project, Voltaj, Monoir, Liviu Teodorescu și Ami.

Vor fi mai bine de trei ore de muzică live, spectacol de lumini și sunet și invitați speciali care vor transforma Media Music Awards 2017 într-un eveniment de neuitat. Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here