Anda Adam s-a transformat într-un mic vârcolac

Extrem de rar se întâmplă ca, după o transformare la “Te cunosc de undeva”, Ozana Barabancea să se ridice de la masa juriului și, cu lacrimi în ochi, să urce pe scenă ca să îmbrățișeze concurentul care a realizat-o. Una dintre aceste rare ocazii a avut loc miercuri seară, când Anda Adam se transformă în James Brown.

anda adam james brown

“Gândește-te că te biciuiește cineva în timpul ăsta și ai o durere fizică. Și că țipi și te doare. Trebuie să obosești după piesa asta (n.n. It’s a Man’s, Man’s World), să te ia amețeala”, i-a recomandat Andrei Aradits, la antrenamente. Amețeala nu a luat-o, din fericire, chiar dacă rolul a fost unul foarte dificil pentru Anda.

“El e un bărbat cu o trăire foarte intensă, într-un stil foarte propriu. Încerc să fiu cât mai aproape de original, să mă zbat, ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni și aș încerca să mă eliberez. Piesa este foarte grea, important e să fie trăită așa cum trebuie, să mă dezlănțui și să fiu un mic vârcolac pe scenă”, a explicat ea, înainte de a-și intra în rol.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here