Anda Adam şi Ramona, sora Andreei Bănică, primele victime la „Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor“

Vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, în prima ediţie a show-ului “Plasa de stele-Răzbunarea vedetelor”, prezentată de Dan Negru, cele dintâi “victime” ale sezonului vor fi Anda Adam şi Ramona, sora Andreei Bănică.

Plasa de steleFarsele le vor fi făcute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. Cum vor reacţiona Anda şi Ramona în neaşteptata şi ciudata situaţie în care vor fi puse, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri seară.

Cum în noul sezon “Plasa de stele” celebrităţile le vor face farse nu doar altor celebrităţi şi rudelor lor, ci şi unor oameni obişnuiţi, Cătălin Botezatu şi Radu Vâlcan sunt cei care, împreună cu echipa emisiunii, i-au pregătit o păcăleală zdravănă unui tânăr electrician, aflat în timpul serviciului. Ce au pus la cale Botezatu şi Vâlcan, telespectatorii vor vedea în seara de 8 iulie.

În acest sezon, vedetele care vor face farsele vor intra în competiţie, în fiecare ediţie, pentru trofeul “Negrul de Aur”, ce le va fi acordat de un juriu format din Lidia Buble, Cătălin Bordea şi Dorian Popa. Aceştia vor decide, pentru fiecare farsă în parte, care vedetă şi-a intrat cel mai bine în rolul de farsor. Anul acesta farsele, nou-nouţe toate, au fost filmate la mare, în Deltă şi în Bucureşti.

“”Plasa de stele” rămâne cel mai cunoscut show de farse din istoria televiziunii. Pe cât de multe simpatii ne-am atras, pe atât de multe antipatii avem. În timpul difuzării show-ului, toţi din jurul meu mă privesc cu suspiciune. Le spun din nou că farsele au fost deja filmate, că am avut grijă ca totul să fie bine pus la punct din timp şi că, dacă e cazul să cazi în plasă, nimeni nu te mai poate salva”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here