Andra, despre Măruță: „Nu înseamnă că, dacă nu are verigheta, noi nu ne iubim“

Andra și trupa Vunk au venit joi de dimineață la matinalul prezentat de Mihai Găinușă și Codruț Kegheș, pentru a lansa cel mai recent single realizat împreună și intitulat ‘Numai la doi’, pe care l-au cântat live la Kiss FM.

AndraLuați la întrebări de realizatorii Kiss FM, artiștii au povestit cum au ajuns să colaboreze, prin telefon alăturându-li-se și soțul Andrei, Cătălin Măruță. Andra le-a mărturisit fanilor că, de la 1 martie, va cânta cu propriul band și că au existat momente grele în cariera muzicală, pe care le-a depășit cu ajutorul celor dragi.

Curioși din fire, Mihai Găinușă și Codruț Kegheș i-au întrebat pe artiști cum au decis să colaboreze și cine a avut inițiativa. „Prima dată l-a sunat pe Cătălin și după aceea m-a sunat pe mine” a declarat râzând Andra despre Cornel. Imediat, Găinușă și Kegheș l-au sunat pe Măruță, care a participat telefonic la discuția live de pe Kiss FM.

„E o piesă frumoasă, care le va plăcea tuturor celor care o vor asculta. Dacă mă apucam eu de cântat, sunt convins că pe mine trebuia să mă sune primul. Andrei trebuie să-i placă și ea trebuie să se simtă confortabil cu ceea ce face”, a declarat realizatorul TV. „Ți-ai pus verigheta la loc?” l-a întrebat Mihai Găinușă pe Măruță, care a fost văzut de curând fără respectivul simbol al căsniciei pe deget.

Măruță le-a explicat ascultătorilor Kiss FM că povestea e mai veche: vara trecută, pe litoral, și-a scos verigheta pentru că-i era teamă să n-o piardă în apă, povestea repetându-se în această iarnă, însă acum problema a fost zăpada. „De data aceasta, am uitat-o, când am deszăpezit, la un prieten și nu am luat-o două zile”, a spus Cătălin.

„Dar nu trebuie să dai, mamă, nicio explicație. Pur și simplu, ți-a căzut de pe deget… Nu înseamnă că, dacă nu are verigheta, noi nu ne iubim sau că se întâmplă ceva”, a intervenit Andra.

Acompaniați de chitaristul Vunk Gabriel Maga, cei doi invitați au cântat live piesa ‘Numai la doi’ într-o variantă pentru care au repetat doar cu o jumătate de oră înainte.

Andra a declarat că, de la 1 martie, va cânta cu propriul band. „Acum repetăm, facem astfel încât piesele să sune foarte bine, eu să mă simt bine, pentru că mi se pare ceva extraordinar. Am așteptat de mult acest lucru. Nu renunț la varianta de fete, adică vom merge cu trupă de instrumentiști și cu dansatoare”, a spus cântăreața.

Artista a mărturisit că au existat și momente grele în propria carieră, pe care le-a depășit însă cu ajutorul tatălui ei. „Au fost momente mai grele. De câți ani sunt în industria aceasta muzicală, au fost mai multe. Nu le-am simțit atât de grele pentru că era tatăl meu managerul meu și el se lovea de toate problemele acestea. Eu am fost un copil răsfățat, protejat de părinții mei. Dacă au fost, sunt genul de persoană care trece repede peste ele și încerc să uit ce a fost rău și să iau partea bună a lucrurilor”, a povestit Andra la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here