duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAndra Gogan, nou record. Este cel mai tânăr coregraf care a dus...

Andra Gogan, nou record. Este cel mai tânăr coregraf care a dus pe podium şapte trupe la „‎Dance Star România“

Andra Gogan, cântăreaţa care în urmă cu aproximativ şapte ani intra în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susţinut de un copil“, a doborât un nou record.

andra gogan dance star romania record

Artista în vârstă de 17 ani a participat din postura de coregraf, alături de Academia Amicii, la concursul „‎Dance Star România“ 2016, reuşind să devină cel mai tânăr coregraf care a dus pe podium nu mai puţin de şapte trupe.

În urma acestei performanţe, trupele antrenate de Andra Gogan s-au calificat la concursul din Croaţia. „Cea mai frumoasă experienţă. Bucuria pe care aţi avut-o pe scenă şi reacţia când aţi auzit rezultatele a fost cel mai frumos cadou pentru părinţi, public şi pentru mine. Vă pup şi vă iubesc pentru toată pasiunea pe care o aveţi pentru dans“, a scris Andra Gogan pe Facebook.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.