Andra, Marius Moga și Inna au vorbit despre visurile din copilărie

Duminică, 26 februarie, de la ora 20.30, începe primul sezon „Vocea României Junior“! Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani au venit la preselecții plini de entuziasm, dornici să se facă remarcați și să-i impresioneze pe Andra, Marius Moga și Inna.

andra moga inna copilarie Vocea Romaniei Junior

Cei trei antrenori s-au bucurat de fiecare moment în care au cunoscut câte un mic viitor artist și și-au adus aminte de cum erau ei la vârsta aceea și ce visuri aveau. Fiecare cu povestea și dorințele sale.

Andra, Marius și Inna au crezut mereu în ei și în talentul lor, au fost întotdeauna ambițioși, au muncit enorm pentru cariera pe care o au acum, iar milioane de oameni atât din țară, cât și din străinătate, îi apreciază și le urmăresc activitatea pas cu pas.

Andra a spus despre dorințele pe care le avea atunci când era mică: „Din copilărie mi-am dorit să fiu o stea. Și uite-mă aici, am crezut în steaua mea norocoasă”.

Marius Moga își aduce și el aminte ce își dorea atunci când era copil: „Mi-am dorit să compun cântece pe care să le fredoneze toată lumea. Un vis devenit realitate”, iar despre vocile noii generații, care au urcat pe scena „Vocea României Junior“ în primul sezon al show-ului, a spus: „Acum e altceva! Sunt alte voci, sunt alte emoții transmise, alte sensibilități! Sunt ființe delicate, adorabile, inocente, mi se frânge inima de fiecare dată când nu apăs pe buton. Nu, aici nu mai pot să fiu rațional și calculat, sunt tot timpul topit”.

Inna a fost un copil extrem de muncitor și și-a dorit de mică să fie un artist recunoscut. „Am vrut să fiu aplaudată de milioane de oameni. Dorința mea s-a împlinit”, a spus ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here