Andra: „Marți plec cu David și Cătălin în vacanță două săptămâni“

Studioul SummerKiss din Costinești a fost vizitat sâmbătă, 26 iulie, de Andra și Liviu Teodorescu, care au cântat în fața sutelor de fani și au fost intervievați live la Kiss Fm de către DJ Yaang.

Andra si Dj Yaang

Cei doi artiști au ajuns la mare cu autocarul SummerKiss BASS, în care au cântat pentru cei 25 de ascultători Kiss FM care au câștigat în această săptămână un loc în cea mai tare petrecere a weekend-ului.

„Le-am cântat de toate: și muzică populară, și piesele noastre, și noul single. Chiar am făcut super-atmosferă și ne-am simțit bine”, a declarat Andra la Kiss FM.

Invitații au povestit despre cel mai recent single al lor, ‘Așa e dragostea’. „E o melodie lansată acum două zile, compusă de Marius Moga, iar videoclipul este făcut de Iulian Moga”, a spus Andra. „Ca să se ajungă la forma asta, s-au făcut vreo cinci piese. S-au tot schimbat strofe, refrene, dar e o piesă reușită și îi mulțumim lui Marius”, a completat și Liviu Teodorescu.

Andra le-a mărturisit fanilor că se pregătește de vacanță și că va pleca la începutul săptămânii viitoare. „Marți plec în vacanță. Stau cam două săptămâni. Plec cu David, cu Cătălin. Merităm și noi o vacanță”, a spus ea la Kiss FM, fără a dezvălui însă și unde vor petrece cele două sătămâni de relaxare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here