Andra, record pe YouTube: „Niciodată să nu spui niciodată“, peste 1 million de vizualizări în doar 24 de ore

Andra stabilește un nou record pe YouTube cu single-ul „Niciodată să nu spui niciodată”, care a strâns peste 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore de când a fost lansat, o performanță incredibilă pentru România!

Andra

“Sunt foarte recunoscătoare pentru că fanii mei au fost atât de receptivi la noul meu single. Piesa “Niciodată să nu spui niciodată” este una specială pentru mine, deoarece are un mesaj pozitiv și asta mă reprezintă, mai ales în acest moment din viața mea. Numărul mare de vizualizări ma ambiționează foarte tare, sper să îmi bat propriul record la următoarea lansare”, a spus Andra.

Cântăreața a lansat noua piesă “Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron, la o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară.

Clipul piesei “Niciodată să nu spui niciodată”, regizat de Iulian Moga, urmăreşte o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar acţiunea are loc în jurul unui ring de box. Coregrafia pasională a fost realizată de Emil Rengle, cuplul de dansatori fiind format din Alex Bordea şi Oana Zara, foşti concurenţi “Românii au talent”.

“Surprizele pot apărea oricând, exact atunci când nu te aştepţi, viaţa ţi se poate schimba. Sufletul pereche te aşteaptă undeva, chiar dacă ai impresia că eşti singur”, a explicat îndrăgita cântăreaţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here