Andra și Vunk au cântat live, la Europa FM, varianta acustică a melodiei „Numai la doi“

Andra și Vunk au fost invitați marţi, 18 februarie, la emisiunea „Deșteptarea“, de la Radio 21, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu. Cornel Ilie și Andra au cântat live varianta acustică a piesei „Numai la doi”, care se regăsește pe albumul Vunk „Nu scapă nimeni”.

Andra si Cornel IlieCornel Ilie a povestit cum a început această colaborare: „Am invitat-o pe Andra să cânte pe albumul acesta, ca și pe Monica Anghel, cu care am cântat ‘Ploaie fără nori’. Așa că noi suntem mândri, pentru că avem unele dintre cele mai frumoase duete pe care le-am făcut noi vreodată!”, a spus Cornel Ilie.

„Mie îmi place foarte mult melodia de pe acest album pe care noi o cântăm împreună, dar cel mai mult îmi place melodia cântată de Cornel Ilie cu Monica. Este melodia mea preferată și o ascult tot timpul!”, a mărturisit Andra.

„Este o melodie foarte frumoasă și foarte sensibilă”, a spus Monica Anghel. Replica a venit imediat de la Cornel Ilie, care le-a făcut, cu mult umor, o mărturisire-șoc matinalilor: „Ce nu știți voi este că dimineața suntem sensibili și seara suntem… sălbatici! Ca să știe fetele care se trezesc cu noi dimineața! De aceea, piesele noastre sună într-un anumit fel atunci când le cântăm dimineața și total altfel atunci când le cântăm la concerte”, a completat, râzând, Cornel Ilie.

De altfel, băieții de la Vunk se pregătesc de un super-concert, pe care îl vor susține pe 6 martie, într-un club bucureștean. Andra anunță că va veni, în curând, pentru un concert live în Garajul Europa FM împreună cu noua ei trupă de instrumentiști.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here