Andra susține, pe 25 februarie 2017, primul ei concert la Sala Palatului, „Iubirea schimbă tot“

Pe 25 februarie 2017, Andra va susține primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi “Iubirea schimbă tot” și se anunță a fi un show grandios.

Andra

“Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. “Iubirea schimbă tot” este un spectacol gândit și dedicat celor care mă iubesc, mă susțin și mă ajută de când mi-am ales drumul în viață. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viața mea. Sunt pregătită să împart cu toți cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente și trăiri”, a declarat Andra.

Show-ul “Iubirea schimbă tot” va dura două ore și jumătate și va include mai multe schimbări de decor, de ținute și nenumărate surprize din partea artistei.

Pe 25 februarie 2017, Andra le va pregăti românilor un spectacol complex de muzică și scenografie. Biletele pentru show vor avea prețuri între 70 și 250 lei. O premieră în România va fi reducerea de preț de 20%, aplicată biletelor pentru copiii cu vârste între 3 și 14 ani!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here