Andra, trei concerte cu casa închisă, în trei zile consecutive

Andra va concerta săptămâna viitoare la Sala Palatului pentru 15.000 de fani. Artista va susține trei concerte cu casa închisă în trei zile consecutive.

Andra

Îndrăgita solista marchează astfel un record pentru România, întrucât este primul artist care reușește să vândă, la primul sau astfel de spectacol, toate biletele pentru trei concerte.

15.000 de admiratori din toată țara vor sosi la mult așteptatele concerte ale artistei de pe tot teritoriul țării, dar și de peste hotare. S-au vândut bilete inclusiv în Spania, Germania și Italia. Se anunță trei seri de spectacole live de neuitat.

Spectacolul “Iubirea Schimbă Tot” va fi susținut timp de trei zile, pe 24, 25 și 26 februarie.

Andra avea în plan inițial să susțină un singur concert, în data de 25 februarie, însă, pentru că cererea de bilete a fost peste așteptări, a mai fost adăugată o dată (24 februarie) și apoi încă una, (26 februarie).

Concertele live vor dura fiecare două ore și jumătate, vor beneficia de cea mai amplă producție a unui artist român într-o astfel de locație și vor oferi publicului surprize memorabile și o experiență auditivă și vizuală impresionantă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here