Andra: „What’s Up vorbește mult, zici că-i Florin Piersic“

Andra a susţinut un concert de excepţie în Garajul Europa FM cu noua trupă, înfiinţată cu două luni în urmă.

Andra“Ei sunt noua mea familie, este o trupă nouă, foarte frumoasă, talentată. Acum poate mă voi decide să încep să compun şi eu”, a mărturisit artista.

Alături de Andra, pe scenă a urcat şi What’s Up, cel pe care artista l-a prezentat drept ”un băiat foarte talentat, care ajunge cu două minute înainte să înceapă concertul”. ”Am avut foarte multe concerte împreună, la unele a vorbit atât de mult încât i-am zis că este Florin Piersic Junior. Dar este foarte talentat şi îmi este tare drag”, a adăugat Andra. Cei doi au interpretat împreună piesele “ K la meteo” şi “Taxi”. What’s Up i-a oferit Andrei un trandafir şi i-a compus ad hoc câteva versuri: ”Pentru că eşti artista mea iubită, am răcit şi eu, să nu fii doar tu răcită”.

Gazda concertelor din Garajul Europa FM, George Zafiu, a întrebat-o pe Andra dacă soţul ei, Cătălin Măruţă, a cucerit-o tot cu trandafiri. “Ohooo, câţi mi-a adus. Trandafiri şi vreo 500 de kilograme de pepeni”.

Ca la fiecare dintre concertele ei, tatăl Andrei i-a fost şi de această dată alături. Soţul ei a rămas să aibă grijă de cel mic. “David este răcit, are febră, ori eu am luat răceala de la el, ori el de la mine”, a spus Andra. Înainte să înceapă concertul, artista a vorbit cu Măruţă la telefon, pentru a se asigura că fiul ei se simte bine.”Ai tot repetat două cuvinte cât ai vorbit cu el, ce i-ai tot spus?”, a fost curios George Zafiu.”Că îl iubesc”, a recunoscut Andra.

În ciuda furtunii şi codului galben emis de meteorologi, fanii Andrei au fost prezenţi în număr mare la concert. Pe câţiva dintre ei nu i-a speriat nici distanţa şi au venit din Arad. Unul dintre copiii prezenţi la concert i-a făcut Andrei o surpriză care a emoţionat-o până la lacrimi, i-a adus două maşinuţe pentru fiul ei.”David o să se bucure foarte tare, mai ales că nu se simte prea bine. Vă rog să nu-i daţi maşina lui What’s Up. Când vine la noi în vizită se joacă cu maşinile lui David!” a povestit artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here