Andre Rieu a pregătit un cadou special cu ocazia aniversării Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Cu ocazia aniversării zilei de naştere a Reginei, André Rieu, cunoscut sub numele de „Regele Valsului, a compus o melodie specială pentru Majestatea Sa, intitulată „The Windsor Waltz”.

King Queen - Andre Rieu

Această melodie a fost inclusă pe noul său material discografic, lansat cu doar câteva zile înainte împlinirea celor 90 de ani ai Reginei Elisabeta a II a, mai exact pe 15 aprilie, sub egida Decca Records.

„The Windsor Waltz”, începe cu fanfara vibrantă a celei mai longevive domnitoare monarhala a Marii Britanii, interpretată cu nobleţe şi rafinament de faimoasa orchestră a violonistului André Rieu, Johann Strauss. Piesa omagiază cântece patriotice englezeşti îndrăgite, ca ‘Rule Britannia’ şi ‘Pomp and Circumstance, înainte de a intra în starea plăcută de vals prin frumoase melodii şi o idee din „God Save The Queen”, ca încheiere.

Încă din coplarie, André Rieu a ştiut că valsul are ceva magic. De atunci, misiunea sa a fost aceea de a găsi definiţia acelei magii şi de a o face accesibilă tuturor oamenilor. Astfel, mai târziu, publicul i-a oferit statutul de „Rege al Valsului”.

Noul său album intitulat „Magic of The Waltz” (disponibil pe CD şi DVD) cuprinde cele mai frumoase şi încântătoare valsuri, selectate, interpretate şi chiar compuse de însuşi André Rieu. Printre melodiile de pe acest album se regăsesc şi celebrele „Blue Danube”, „Edelweiss”, „The Godfather” şi bineînţeles, îndrăgita melodie”And The Waltz Goes On”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here