Andrea Bocelli concertează în România pe 22 şi 25 iunie

Publicul din România va avea ocazia de a-l revedea pe legendarul tenor Andrea Bocelli în două concerte extraordinare pe care acesta le va susţine la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 22 iunie, respectiv la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, pe 25 iunie.

Vizual Telekom concert Andrea Bocelli

Telekom este sponsorul principal al concertelor pe care Andrea Bocelli le va susţine în România, astfel că toţi clienţii Telekom România pot achiziţiona bilete la concert la preţuri speciale din magazinele Germanos, dar şi online de pe andreabocelli.telekom.ro.

Andrea Bocelli a fost imaginea campaniei internaţionale Telekom derulate în vara anului trecut în 12 ţări, vorbind cu sensibilitate despre apropierea dintre oameni şi legătura permanentă cu lucrurile cele mai importante din viaţă, pe care reţeaua Telekom le oferă. Publicul din România a împărtăşit emoţia campaniei de comunicare, astfel că parteneriatul din acest an este o continuare firească a poveştii brandului Telekom.

„Spectacolele lui Andrea Bocelli au emoţionat şi încântat multe generaţii de-a lungul timpului şi au devenit un reper pentru experienţa magică pe care reuşesc să o transmită publicului din întreaga lume. Brandul Telekom vorbeşte despre experienţele deosebite împărtăşite cu prietenii şi cu cei dragi, despre emoție, energie şi timp de calitate petrecut împreună. De aceea, ne bucurăm să putem oferi publicului din România un nou eveniment memorabil şi, cu siguranţă, o experienţă care merită să fie împărtăşită”, a spus Frantisek Mala, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidenţial, Telekom Romania.

Fanii artistului au la dispoziţie şase categorii de bilete, Magenta 5, Magenta 4, Magenta 3, Magenta 2, Magenta 1 şi Magenta VIP, cu preţuri cuprinse între 250 şi 950 de lei pentru concertul din București, respectiv 145 şi 675 de lei pentru concertul de la Cluj.

Spectacolul pregătit de Andrea Bocelli va cuprinde atât repertoriul său de operă, cât şi interpretări unice ale celor mai îndrăgite hituri ale sale. Prima parte a concertului va cuprinde arii de operă cunoscute, în lumina vocii unice a lui Andrea Bocelli. În cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului român cântece noi de pe ultimele albume ale sale: „Cinema” şi „Romanza – A 20-a Ediţie Aniversară”.

Turneul „Andrea Bocelli World Tour 2017” a început pe 11 februarie şi va include peste 18 ţări. Bucureşti si Cluj-Napoca se adaugă pe lista altor oraşe incluse în turneu, cum ar fi Atlanta, Miami, Oslo, Copenhaga, Stockholm, Lisabona, Helsinki, Graz, Linz, Kiev, Amsterdam, Bratislava sau Budapesta.

Pentru publicul larg, biletele la preţuri standard sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe eventim.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here