marți, iulie 16, 2024
AcasăȘTIRIAndrea Bocelli, un concert care se vrea perfect în proporţie de 100%

Andrea Bocelli, un concert care se vrea perfect în proporţie de 100%

Andrea Bocelli este unul singur. Apariţiile lui, unice de fiecare dată. Anul acesta, legendarul tenor revine în România pentru a susţine două noi concerte, pe care organizatorii şi le doresc fără cusur.

Andrea Boceli in Romania

De aceea, pregătirile sunt ample încă de pe acum. Toate aspectele tehnice, care pot influenţa succesul unui eveniment, sunt stabilite în detaliu, sub stricta îndrumare a staff-ului tehnic al artistului.

„Ne dorim să organizăm aceste concerte la cele mai înalte standarde. Prestaţia artistului cu siguranţă aşa va fi! Ceea ce ne obligă şi pe noi, din respect atât pentru el cât şi pentru publicul nostru, la crearea unui cadru organizatoric perfect, în deplină simbioză cu ceea ce se va întâmpla pe scenă. Ne dorim ca oamenii să vina cu drag şi să plece cu amintiri frumoase nu doar din prisma actului artistic, ci şi din punct de vedere al organizării. Nu e greu să dezamăgeşti publicul. Greu este să-l mulţumeşti şi să-l mai poţi aduce şi a doua oară la un spectacol organizat de tine. Ştim cu toţii că multe dintre concertele artiştilor care au venit în ultimii ani în România au adus numeroase comentarii negative. Noi vrem să facem lucrurile altfel. Credem cu tărie c-a venit timpul să trecem peste toate aceste bariere care par a fi impuse prin simplul fapt că la noi “merge şi asa” şi să arătăm publicului nostru respectul cuvenit, prin punerea în scenă a unor spectacole de calitate din toate punctele de vedere”, a precizat Andreea Petică, Director Eveniment Quantum Media.

Ce vor găsi spectatorii la concertele Andrea Bocelli:

– un cadru perfect pentru un artist complet: Piaţa Constituţiei
– decoruri somptuoase şi elegante, specifice unui eveniment de muzică clasică
– acces fluid, pe o zonă mochetată
– marcarea vizibilă a sectoarelor, rândurilor şi locurilor pentru o identificare facilă a acestora
– panouri direcţionale
– stewarzi la dispoziţia spectatorilor pentru îndrumare şi soluţionarea eventualelor nemulţumiri
– o degustare de vin “Bocelli” pentru cei prezenţi la eveniment
– un sunet impecabil, din primul şi până la ultimul rând
– invitaţi speciali

Ce NU vor găsi spectatorii la concertele Andrea Bocelli:

– cozi la food court
– îmbulzeală la zonele de acces
– apă insuficientă
– mici şi popcorn

 

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.