Andreea Bălan câştigă aproximativ 45.000 de euro pe lună

Andreea Bălan, artista cu cel mai complex show din România, în care îmbină cu succes muzica şi dansul, câştigă o adevărată avere din spectacole şi din emisiunile la care participă ca jurat, concurent sau invitat.

andreea balan bani

Potrivit celor de la Click, Andreea Bălan primeşte aproximativ 2.500 de euro pentru fiecare show susţinut în România sau în străinătate, iar în fiecare lună ea are cel puţin 15 concerte. Astfel, în conturile artistei intră, doar din spectacole, cel puţin 35.000 de euro lunar, bani din care trebuie să-şi plătească şi dansatoarele, dar şi pe Petrişor Ruge.

„Andreea nu prea are concerte în timpul săptămânii, pentru că este ocupată cu filmările pentru emisiunea «Te cunosc de undeva», de la Antena 1. Însă, în weekend, are patru sau cinci concerte programate. Într-adevăr, câştigă bine, însă având în vedere că în zilele în care unii se relaxează, ea munceşte foarte mult, ajungi să înţelegi că suma este pe deplin justificată“, a spus o apropiată de-a cântăreţei.

Jurnaliştii de la Click mai notează că Andreea Bălan primeşte şi de la Antena 1 3.000 de euro pentru fiecare ediţie a show-ului „Te cunosc de undeva“, astfel că în fiecare lună când emisiunea este în grila postului din Băneasa, ea are un salariu fix de 12.000 de euro.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here