Andreea Bălan, peste 3.000 de euro pentru un show de o oră

Andreea Bălan, una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, este şi artista cu cel mai complex şi spectaculos show din România.

andreea balan bani show

Artista care a lansat recent o nouă piesă însoţită de videoclip, „Baby, be mine“, este singura vedetă care îmbină cu succes muzica şi dansul, prezentând publicului adevărate spectacole, în care schimbă peste 10 ţinute de scenă.

Potrivit impresarilor artistei, Andreea Bălan are două tipuri de show-uri pentru concertele pe care le susţine în România. Primul, „Andreea & Band Live Super Show“, îi costă pe cei care vor să o vadă pe cântăreaţă 2.700 de euro plus TVA, pentru un spectacol ce ţine 60 de minute. La această sumă se adaugă însă şi preţul transportului (3 lei/km) şi preţul de cazare (5 camere duble şi 2 single).

„Andreea & Band Live Super Show“ presupune 12 schimbări de ţinute, 7 stiluri diferite de dans (salsa, samba, rock&roll, flamenco, arăbesc, R&B şi balet) şi recitalul live. Alături de Andreea Bălan, pe scenă mai urcă Petrişor Ruge, 4 dansatoare şi trupa de instrumentişti.

Cel de-al doilea tip de spectacol, „Andreea Bălan Show“, îi costă pe cei care vor să o vadă pe cântăreaţă 2.200 de euro plus TVA, pentru un spectacol ce ţine 50 de minute. La această sumă se adaugă însă şi preţul transportului (1,7 lei/km) şi preţul de cazare (3 camere duble şi 2 single).

„Andreea Bălan Show“ presupune 10 schimbări de ţinute, 5 stiluri diferite de dans (salsa, samba, rock&roll, arăbesc şi R&B) şi recitalul live. Alături de Andreea Bălan, pe scenă mai urcă Petrişor Ruge şi 4 dansatoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here