Andreea Bălan se simte bine, după ce a suferit un stop cardio-respirator: „Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată“

Andreea Bălan şi familia ei au trecut prin clipe de groază în seara zilei de 4 martie, dată care trebuia să fie o sărbătoare pentru artistă şi apropiaţii ei, deoarece a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3.2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc“, a transmis, luni seară, pe reţelele de socializare, George Burcea, stoţul artistei.

Informaţia i-a lovit în plin pe fanii Andreei Bălan, care se grăbiseră să o felicite pentru noua sarcină dusă la bun sfârşit. La aproximativ 12 ore după incidentul nefericit, medicii spitalului unde a născut cântăreaţa au oferit noi informaţii despre starea de sănătate a Andreei Bălan.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte. Pacienta a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică, ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente, 1 la 80.000 de naşteri“, au spus reprezentanţii spitalului unde a născut artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here