Andreea Bănică: „Mi-ar fi plăcut să vând flori în piață“

Mihai Găinușă și Codruț Kegheș au sărbătorit Valentine’s Day alături de o invitată specială: Andreea Bănică, care a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM, acompaniată de band-ul propriu, format exclusiv din fete.

Andreea BanicaProfitând de faptul că Andreea a venit însoțită de soțul ei, cei doi realizatori au întrebat-o pe vedetă dacă mai este îndrăgostită. „Sunt tare îndrăgostită, de-o viață. De toate”, a răspuns artista.

Găinușă și Kegheș au vrut să afle vești și despre fiica acesteia, Sofia Maria, „Crește. Este foarte simpatică, talentată, e a mea…”, a răspuns Andreea. „Nu știu cu cine o semăna, pentru că voi nu sunteți nici frumoși, nici simpatici”, a glumit Codruț Kegheș. „Nu știu. Eu nu fac șpagatul, sfoara, chestii de genul acesta. Ea le face”, a declarat invitata, care le arătase realizatorilor, înainte de emisie, poze cu fiica sa făcând diferite exerciții de gimnastică.

Andreea Bănică le-a spus ascultătorilor Kiss FM că va lansa în curând o piesă în colaborare cu Shift, realizată de Laurențiu Duță, dar nu a vrut să divulge nici măcar numele piesei.

„Ce mai știi de fostele tale colege?” a întrebat-o Mihai Găinușă, după ce artista a cântat live acompaniată de band-ul propriu. „Cu Cristina mai vorbesc din când în când. Suntem prietene, ca să zic așa. Are un băiețel și acum am înțeles că așteaptă un al doilea copil”, a povestit ea.

Andreea a mărturisit la Kiss FM că are un regim de viață sănătos. „Nu este ușor de controlat și menținut, pentru că nu sunt tot timpul acasă, sunt pe drumuri, nu prea mai am timp de mine. Însă e un chin care îmi place, pentru că vreau să arăt bine, vreau să mă mențin”, a declarat cântăreața.

Artista a povestit că a început să renunțe la machiaj. „Nu prea mă mai machiez, pentru nu mai am timp. Nu mai dau foarte multă atenție machiajului. Și cred că este și mai bine pentru tenul meu să respire”, a spus ea.

Vedeta s-a lăudat și cu isprăvile gastronomice de sărbători. „Când am timp, gătesc. Am gătit de Crăciun, am făcut salată de Boeuf, am mai făcut prăjituri. Și îmi place, dar nu prea am loc de Lucian. Tot timpul se bagă peste mine, îmi ia fața”, a râs invitata.

Cântăreața este de părere că nu ar trebui să mai importăm sărbători. „Ar trebui să dăm atenție mai mult sărbătorilor noastre, să fim uniți și să sărbătorim așa cum trebuie anumite sărbători ale noastre”.

„Sunt ambițioasă. Dacă-i văd pe alții că se spetesc mai mult, atunci și eu am același zvâc. Vreau și eu mai mult de la mine”, a mai declarat invitata.

Andreea le-a dezvăluit fanilor și cu ce ar fi vrut să se ocupe dacă nu ar fi îmbrățișat o carieră muzicală: „Mi-ar fi plăcut să fiu stewardeză, să vând flori în piață – pentru că e o pasiune de-a mea să fac aranjamente florale – , probabil că mi-ar fi plăcut să fiu educatoare”.

De asemenea, Andreea le-a povestit fanilor câteva din aventurile sale la volan. „Încerc să nu deranjez pe nimeni, să parchez acolo unde trebuie. Dacă parchez ilegal, sunt atenționată imediat, dar nu prea fac lucruri de genul ăsta. Odată mi-au ridicat ștergătorul, m-au atenționat foarte frumos, și odată mi-am găsit mașina zgâriată în parcare”, a povestit artista la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here