Andreea Bănică şi Alina Puşcaş se sărută pe scena „Te cunosc de undeva“

Andreea Bănică face show pe scenă la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 12 aprilie, când se transformă în Horia Brenciu şi interpretează hitul acestuia, “Hello”.

Andreea Banica - Brenciu

Deşi Horia nu i-a vândut nici un pont Andreei în ceea ce priveşte gesturile, ticurile verbale sau alte mici trucuri originale pe care le foloseşte pe scenă, aceasta l-a imitat aproape perfect.

S-a mişcat ca el, a folosit replicile lui, a vorbit mult, a făcut ordine la masa juriului, s-a urcat pe masa juriului, a împărţit invitaţii la următorul concert, a chemat fotograful pe scenă ca să o pozeze cu ceilalţi juraţi, l-a dat pe Horia la o parte de la masa juriului ca să se aşeze ea şi, într-un final, a sărutat-o pe gură pe Alina Puşcaş, surprinzându-i pe toţi, mai puţin pe… Alina Puşcaş. “Mă aşteptam la reacţia asta din partea Andreei. Era pentru show”, ne-a spus, ulterior, prezentatoarea emisiunii.

“Într-un fel, i-am şi servit-o. După ce a făcut o piruetă, i-am spus: asta-i tot? Atunci m-a lăsat brusc pe spate şi m-a sărutat”, povesteşte Alina, amuzată. “Andreea, ce a scos Brenciu din tine, nici bărbată-tu n-a fost în stare!”, a fost concluzia rostită de la masă juriului.

Andreea Banica

De altfel, personajul Brenciu n-a fost unul comod pentru Andreea, fapt confirmat de soţul ei. “Personajul Horia Brenciu a “terorizat-o” pe Andreea. Şi-a dorit foarte mult să iasă bine”, ne-a spus managerul Lucian Mitrea, soţul Andreei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here