Andreea Bănică: „Sunt dependentă de Facebook“

Invitată sâmbătă la WinterKiss Predeal, Andreea Bănică a cântat în fața fanilor veniți la distracție pe pârtia Clăbucet și a răspuns în direct la Kiss FM întrebărilor puse de Ana Moga.

Andreea Banica Kiss FM„Îmi place să schiez și am vrut să schiez neapărat în România, nu în altă parte, cum am fost în alți ani. Mi se pare că în România oamenii sunt altfel: mult mai primitori, mult mai deschiși, mult mai calzi. Îmi doresc să vin aici, să schiez pe pârtiile noastre”, a povestit cântăreața.

„O să încerc și eu să mă dau cu ceva astăzi. Nu știu, nimeresc eu cu ceva… cu o pungă, cu o sanie, să-mi rup și eu spatele”, i-a mărturisit în glumă invitata Anei Moga.

Artista a mai declarat la Kiss FM că în acest an are în plan un nou album, pentru realizarea căruia colaborează deja cu artiști și producători din lumea muzicală.

Andreea Bănică le-a mai declarat fanilor că este foarte activă pe Facebook, unde comunică neîncetat cu admiratorii: „Nu mai trăiesc fără Facebook! Nu știu ce să mă fac! Mă trezesc dimineața, intru pe Facebook. Mă culc, intru pe Facebook, să văd cine a mai scris, ce-a mai scris”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here