Andreea Dogaru o îmbracă pe cântăreață americană Nyanda

Cântăreața americană Nyanda, membră a trupei Brick & Lace, a ales să îmbrace o creație a designerului român Andreea Dogaru în cadrul show-ului susținut la Fashion TV Festival Brașov.

Nyanda wearing Andreea Dogaru (1)

Impresionată de creativitatea și senzualitatea colecției Lilith, cântăreața de muzică reggae a ales să poarte una dintre rochiile de inspirație gotică ale Andreei Dogaru.

Artista se află în plin turneu de promovare a noului single „Outa Control”. Ajunsă în România, frumoasa cântăreață s-a îndrăgostit de colecția Lilith a designerului român Andreea Dogaru și a insistat să urce pe scenă îmbrăcată într-una dintre rochiile sale. Mai mult, artista a avut numai cuvinte de laudă și pentru colecția de rochii de mireasă pe care tânărul designer a prezentat-o în premieră la Fashion TV Festival Brașov.

„Este măgulitor faptul că rochiile mele sunt apreciate, să văd cum un artist de renume internațional este atât de încântat de munca mea, satisfacția este cu atât mai mare. Sunt foarte bucuroasă că Lilith continuă să impresioneze și îi mulțumesc Nyandei ca a ales să îmbrace una dintre creațiile mele”, a declarat designerul Andreea Dogaru.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here