Andreea Runceanu de la Amadeus le-a spus copiilor săi ce înseamnă Crăciunul

Andreea Runceanu investește timp și răbdare în educația celor doi copii ai săi. Artista din trupa Amadeus, absolventă a școlii internaționale de life coaching, Noble Manhattan Coaching, din Marea Britanie, și-a dorit ca cei doi băieți ai săi, Ianis și Igor, să deprindă cele mai sănătoase și folositoare învățăminte.

Andreea RunceanuInclusiv despre ceea ce înseamnă Crăciunul. Mai exact, că această sărbătoare nu înseamnă doar jucării și cadouri de la Moșul, ci, în primul rând, nașterea Mântuitorului Iisus Hristos și ocazia de a deveni mai buni, mai darnici și mai iubitori cu cei din jur.

“Le-am spus și copiilor mei: Crăciunul înseamnă a-ți desface brațele pentru a dărui și, în același timp, pentru a primi: iubire, cadouri, frumusețe. Le-am povestit de unde vine Crăciunul și ce semnifică în religia creștină și am încercat să le imprim ideea că a dărui te împlinește mai mult decât a primi. În fiecare an strângem jucării, hăinuțe și le dăruim celor care au nevoie de ele. Pe cei mici îi iau cu mine când particip la evenimente caritabile pentru a învăța cât de frumos este să fii altruist și să îi ajuți pe cei din jurul tău, aflați la nevoie. Cred că fiecare părinte ar trebui să pună preț pe aceste valori morale și să nu îi obișnuiască pe cei mici doar cu fel și fel de cadouri materiale”, declară Andreea Runceanu.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here