Andrei Andrei cântă la chitară, la emisiunea „Burlacul“

„Burlacul” Andrei Andrei are toate datele necesare pentru a fi un cuceritor desăvârșit. Pe lângă aspectul fizic, la care excelează, Andrei mai are o calitate care îl transformă într-un bărbat șarmant: știe să cânte la chitară și nu va ezita să le facă demonstrații și concurentelor care se luptă pentru inima lui în noul sezon al show-ului „Burlacul”, difuzat de Antena 1 din 15 ianuarie, de la 20:30.

Andrei Andrei - Burlacul„Mai nou m-am apucat să învăț să cânt la chitară, e o nouă pasiune a mea, pe lângă desen”, dezvăluie Andrei, care are numeroase hobby-uri. „Sunt înnebunit după calculatoare și petrec destul de mult timp în fața monitorului. Îmi place foarte mult să fac mișcare, dacă se poate în aer liber și caut în continuare metode optime de a-mi modela corpul”, mai declară Andrei.

Se pare că și concurentele celui de-al V-lea sezon al emisiunii „Burlacul” au intuit corect latura sensibilă a lui Andrei, de vreme ce nu puține dintre ele mizează pe momente artistice care mai de care mai speciale pentru a-l impresiona și a-l convinge că merită să se numere printre cele 10 care vor pleca în Portugalia într-o aventură romantică ce le poate schimba viața. Care sunt acestea, joi, de la 20:30, la Antena 1.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here