Andrei Aradits cântă la fluier, în finala „Te cunosc de undeva“

Marea finală “Te cunosc de undeva!”, de sâmbătă, 17 mai, care va desemna câștigătorul acestui sezon, se anunță spectaculoasă. Unul dintre momentele speciale al transforming show-ului este acela al juriului și al prezentatorilor, care vor cânta acompaniați de HB Orchestra un potpuriu de muzică românească.

Finala Te cunosc de undeva

La unul dintre refrene, aparținând celor de la Zdob și Zdub, Andrei Aradits va fi… vedeta. El va cânta la fluier, pe ritmurile piesei “Bunica bate toba”, ca un adevărat profesionist. “Fluierul l-am cumpărat ieri, de la magazinul “Muzica”, special pentru acest moment”, ne-a declarat juratul. De altfel, Andrei știe să cânte la mai multe instrumente. Printre acestea, chitara, muzicuța și fluierul, pe care a învățat singur să le folosească.

Cum se descurcă Andrei Aradits în această inedită ipostază, vedeți sâmbătă, 17 mai, de la ora 20.30, în marea finală a show-ului “Te cunosc de undeva!”. Marele câștigător al celui de-al cincilea sezon va fi ales dintre Florin Ristei, Alex Velea, Doru Todoruț și Andreea Bănică. De asemenea, nefinaliștii Raluka, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Nicole Cherry și Alex Mațaev vor susține momente speciale alături de patru invitați-surpriză.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here