Andrei de la Alb Negru a spus că momentul cel mai greu din viața lui a fost cel în care i-a murit câinele

Kamara și Andrei nu se mai suportă! De fapt, sâmbătă și duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, cei doi membri ai trupei Alb Negru spun că nici nu știu cum de au rezistat atâta amar de vreme împreună, pentru că își ies din fire de îndată ce se văd.

Alb Negru

Glumă, glumă, dar competiția din bucătăria lui Nicolai Tand de la Antena Stars e cât se poate de serioasă. Talentați la muzică sunt amândoi, dar oare cine e bucătar mai priceput?

Kamara va povesti telespectatorilor cum se împarte între carieră și viața de familie, mai ales că el și soția lui nu au niciun ajutor. „Cel mic nu stă cu nimeni în afară de noi doi”, povestește Kamara. Artistul visează să aibă la un moment dat propriul restaurant sau o ceainărie, însă până atunci își exersează calitățile de chef la Antena Stars.

Andrei, colegul lui de trupă, va mărturisi telespectatorilor când a suferit cel mai mult. Contrar așteptărilor, Andrei spune că momentul cel mai greu din viața lui a fost cel în care i-a murit câinele, pe care l-a avut timp de 15 ani. „Am suferit enorm”, recunoaște el.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here