Angela Gheorghiu se va întâlni pe18 decembrie cu fanii săi, la Cărtureşti Verona

Celebra soprană Angela Gheorghiu se va întâlni joia aceasta, pe 18 decembrie, cu fanii săi, la librăria Cărtureşti Verona. Artista va susţine o sesiune de autografe de la ora 19:00, cu ocazia lansării albumului său de colinde internaţionale, “Guardian Angel”.

Angela Gheorghiu“Dragii mei, în preajma Sărbătorilor de iarnă, va aştept cu drag la Librăria Cărtureşti Verona, cu noul meu album de colinde ‘Guardian Angel’. În seara de 18 decembrie, de la ora 19:00, ne întâlnim pentru o sesiune specială de autografe. Ne vedem la Librăria Cărtureşti Verona din Bucureşti, să ne lăsăm cuprinşi de spiritul Crăciunului”, a spus Angela Gheorghiu.

Angela Gheorghiu şi-a lansat luna trecută noul album, conţinând colinde internaţionale în versiuni originale, reorchestrate special pentru vocea celebrei soprane. “Sărbătorile de iarnă sunt perioada în care suntem mai atenţi şi mai deschişi către emoţia muzicii şi, în special, a colindelor”, a spus Angela Gheorghiu. “Muzica acestor sărbători, românească sau internaţională, trezeşte în noi amintiri dragi, nostalgie şi dragoste. De aceea mi-am dorit de multă vreme să înregistrez colindele pe care le iubesc într-o versiune proprie, alături de muzicieni de excepţie, iar cu aceste două discuri visul mi s-a împlinit”.

Steven Mercurio, celebru compozitor, dirijor şi aranjor american şi Julien Painot, care are o carieră internaţională impresionantă de creaţie şi orchestraţie de muzică de film semnează, alături de cunoscutul compozitor şi aranjor Andrei Tudor, orchestraţiile discului “Guardian Angel”.

Noul album al celebrei soprane reuneşte 11 dintre cele mai cunoscute colinde internaţionale, printre care “Silent Night”, “White Christmas” sau “O, Tannenbaum”. Îndrăgita artistă şi-a convins şi fiica, pe Ioana Dan, să înregistreze alături de ea un colind, “It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas”. O altă colaborare de excepţie de pe “Guardian Angel” este cu Loredana Groza, prietenă din copilărie a Angelei Gheorghiu, cu care a înregistrat “I’ll Be Home For Christmas”.

Pe disc se regăsesc melodii în limbile franceză, germană şi rusă, creaţii populare, dar şi piese ale unor compozitori celebri, toate reflectând universalitatea bucuriei care însoţeşte Crăciunul pretutindeni în lume. Colindele sunt înregistrate la Sala Radio, alături de Orchestra Naţională Radio (dirijor Tiberiu Soare), Corul de copii Radio (dirijor Voicu Popescu), Corul Accoustic (dirijor Daniel Jinga) şi la Ines Sound & Video Studio. Producătorul executiv al acestui material discografic este Oltea Şerban-Pârâu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here