Aniversare atipică pentru Ianna Novac. Nu a vrut flori, şampanie sau alte cadouri!

Atunci când se apropie ziua de naştere, fiecare dintre noi începe să se gândească la ce şi-ar dori să primească şi cum va arăta petrecerea aniversară. Tort, şampanie, buchete de flori şi daruri care mai de care, cu toţii avem parte de toate acestea, însă, Ianna Novac şi-a dorit ca anul acesta ziua ei să fie cu totul una specială.

Ianna Novac

Dacă până acum organiza de fiecare dată o petrecere alături de prieteni, de data aceasta soprana a ales să îşi facă un cadou de suflet.

Ianna Novac nu şi-a dorit nici flori, nici daruri scumpe, ci doar să-şi petreacă ziua în familie, acolo unde se simte cel mai bine. Cu câteva zile înainte de aniversare, Ianna a plecat alături de soţul şi fiica ei la Chişinău, oraşul natal al artistei. Acolo, printre oamenii pe care îi iubeşte cel mai mult, a sărbătorit pe sufletul ei.

“În fiecare an am făcut petrecere şi de fiecare dată a fost foarte frumos. Acum, însă, am simţit nevoia să mă întorc acasă şi să stau alături de familie, să ne adunăm cu toţii la masă şi să ne bucurăm de ziua asta. E prima dată în 16 ani când serbez la Chişinău, locul unde m-am născut. Nu mi-am dorit niciodată cadouri scumpe, nu sunt genul ăsta de om, tot ce mi-am dorit mereu a fost ca cei pe care îi iubesc să fie sănătoşi şi cel mai frumos dar este să îi am alături de mine. M-am încărcat cu energie cât pentru un an”, a mărturisit soprana.

Ziua de naştere a fost cu atât mai frumoasă pentru Ianna Novac cu cât a putut-o petrece alături de părinţii ei. Cântăreaţa are o relaţie specială cu mama ei, cea care i-a fost alături în fiecare moment important. Iar duminica această a fost o astfel de ocazie. “Nu am cuvinte să spun cât înseamnă mama pentru mine şi cât de fericită mă simt să o ştiu sănătoasă, să mă pot bucura în fiecare zi de ea. De ziua mea e momentul cel mai bun în care îi pot mulţumi pentru toate lucrurile frumoase pe care le-a pus în mine şi pentru tot ceea ce m-a învăţat”, a dezvăluit artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here