Annes este „Star salvator“ pentru o mamă care își crește singură fetița grav bolnavă

Annes este „Star salvator” duminică pentru Cătălina, o tânără din Videle care, de un an încoace, își crește singură fetița, grav bolnavă.

Annes - Star Salvator„A fost o experiență specială pentru mine. Am plâns, am râs, m-am jucat alături de această fetiță îngeraș pe care mă bucur enorm că am cunoscut-o. Alături de minunata echipă a emisiunii am cunoscut oameni extrem de calzi care ni s-au alăturat pentru a o ajuta pe micuța Andreea, pentru a-i face cât mai multe bucurii și pentru a găsi soluții pentru problemele ei de sănătate. Mă bucur să spun că am schimbat o viață”, declară emoționată Annes.

În ciuda faptului că între Cătălina și fostul ei soț a fost o poveste de dragoste foarte frumoasă, cei doi nu au reușit să facă față împreună durerii de a-și vedea propriul copil chinuit de o boală gravă. Stresul și problemele prin care treceau și-au pus amprenta asupra căsniciei, iar neînțelegerile au luat încet, încet locul iubirii. În cele din urmă, au hotărât să se despartă, la numai doi ani de la venirea pe lume a Andreei. Acum, Cătălina locuiește împreună cu fetița ei și alți membri ai familiei în doar două camere. Tânăra face tot ceea ce poate pentru sănătatea copilului ei, dar are mare nevoie să consulte un specialist care să îi recomande un tratament cât mai eficient.

De multe ori, Andreea este lăsată de mama ei în preajma copiilor, pe o păturică, lângă casă. Îndurerată, mama povestește cum fiica ei își mușcă uneori picioarele, manifestându-și astfel frustrarea că nu se poate mișca la fel ca ceilalți copii. Cătălinei îi este foarte greu să se deplaseze cu ea, așa că ar avea mare nevoie de un cărucior tip umbrelă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here