Antonia a dezvăluit că destinația ei de vacanță preferată este Parisul

Antonia a dezvăluit la Europa FM, în emisiunea „Deșteptarea” cu Vlad Petreanu și George Zafiu, că destinația ei preferată de vacanță este Capitala Franței, Parisul.

Europa FM

Frumoasa artistă spune că n-a fost niciodată în Grecia, una dintre destinațiile de top preferate de români pentru concediile din timpul verii, dar povestește cu plăcere despre vacanța ei în Barbados. „Îmi place să fac plajă, dar nu rezist mult, mai mult de o oră nu stau. În Barbados am fost o dată și a fost foarte frumos! Cel mai mult îmi place însă la Paris”, a spus Antonia.

Artista a cântat live în Garajul Europa FM noul său single, „Vorbește lumea”, piesă compusă de iubitul său Alex Velea împreună cu Rashid. Versurile sunt inspirate din viața ei, dar Antonia spune că în această piesă ne putem regăsi cu toții.

„Este o piesă puțin mai diferită, cred că toată lumea se regăsește în piesa asta. În viața tuturor există și persoane care te bârfesc”, a spus Antonia.

Artista a mărturisit că visează să cânte la Madison Square Garden, deși recunoaște că încă nu a fost acolo la niciun concert. Ea a povestit, însă, că atunci când se afla în Statele Unite a avut parte de o experiență memorabilă: a fost la un concert Usher în Las Vegas, la care a cântat în deschidere John Legend.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here