Antonia a lansat primul album din carieră, „This is Antonia“

“This is Antonia” este numele primului album semnat Antonia şi cuprinde 12 dintre cele mai bune piese ale cântăreţei, melodii ce au propulsat-o în topul celor mai cunoscute artiste din România.

antonia album this is antonia

Albumul este structurat astfel încât tonurile lente alternează cu cele ritmate ce invită la dans şi reprezinta nu doar o colecţie de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat viaţa personala şi profesională, momente pe care Antonia a ales să le exprime şi să le împărtăşească prin intermediul muzicii.

“Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. ‘This is Antonia’ este rodul muncii din ultimii cinci ani, conţine piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei, de publicul din România şi din străinătate”, a spus Antonia.

Hitul “Marabou” deschide discul, apoi urmează piesa interpretată în colaborare cu artistul international Jay Sean, “Wild Horses”. Cel mai recent single, “Chica Loca”, precum şi “Hurricane” (ft. Puya), nu aveau cum să lipsească din colecţia celor mai bune piese ale artistei.

O altă melodie reprezentativă prezentă pe disc este “Marionette”. “Morena”, una dintre cele mai longevive şi mai reprezentative piese dance de pe piaţa românească, este cea care încheie tracklist-ul discului.

Artista a creat şi un teasing pentru album în cadrul concertului susţinut alături de Alex Velea la Sala Palatului în faţa a 4.000 de spectatori. Albumul “This is Antonia” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron şi este disponibil deja în magazinele de specialitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here