luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIAntonia a vorbit despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Velea: „Alex...

Antonia a vorbit despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Velea: „Alex e sexy şi aşa“

Antonia şi Alex Velea formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile, iar la sfârşitul lui 2014 au devenit şi părinţi, având împreună un băieţel.

antonia alex velea inaltime

Relaţia celor doi a fost analizată în detaliu de presa tabloidă, mai ales din cauza faptului că ambii artişti erau implicaţi în alte relaţii atunci când au început să petreacă tot mai mult timp împreună.

Recent, jurnaliştii de la Libertatea au stat de vorbă cu Antonia şi cu Alex Velea, aflând detalii noi legate de relaţia celor doi.

„Dacă eu sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram împreună cu un bărbat care e puţin mai mic decât mine. Nu ştiu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălţime şi se înţeleg foarte bine. Ce contează? Alex e sexy şi aşa“, a spus Antonia, atunci când a fost întrebată dacă o deranjează că iubitul ei este mai scund decât ea.

În schimb, Alex Velea a dat informaţii despre cum se înţeleg ei în particular: „Amândoi suntem două pietre tari şi zodiile noastre spun treburile astea. Ea este Berbec, eu sunt Taur. Dar ne înţelegem, găsim numitorul acela comun de fiecare dată. Suntem deja de ceva timp împreună, ştim mofturile fiecăruia“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.