Antonia a vorbit despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Velea: „Alex e sexy şi aşa“

Antonia şi Alex Velea formează un cuplu de mai bine de doi ani de zile, iar la sfârşitul lui 2014 au devenit şi părinţi, având împreună un băieţel.

antonia alex velea inaltime

Relaţia celor doi a fost analizată în detaliu de presa tabloidă, mai ales din cauza faptului că ambii artişti erau implicaţi în alte relaţii atunci când au început să petreacă tot mai mult timp împreună.

Recent, jurnaliştii de la Libertatea au stat de vorbă cu Antonia şi cu Alex Velea, aflând detalii noi legate de relaţia celor doi.

„Dacă eu sufeream din cauza acestei diferenţe, nu mai eram împreună cu un bărbat care e puţin mai mic decât mine. Nu ştiu de ce lumea se axează pe chestia asta, cred că sunt multe cupluri care nu se potrivesc la înălţime şi se înţeleg foarte bine. Ce contează? Alex e sexy şi aşa“, a spus Antonia, atunci când a fost întrebată dacă o deranjează că iubitul ei este mai scund decât ea.

În schimb, Alex Velea a dat informaţii despre cum se înţeleg ei în particular: „Amândoi suntem două pietre tari şi zodiile noastre spun treburile astea. Ea este Berbec, eu sunt Taur. Dar ne înţelegem, găsim numitorul acela comun de fiecare dată. Suntem deja de ceva timp împreună, ştim mofturile fiecăruia“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here