Antonia adoră shopping-ul: „Îmi place să merg prin magazine“

La fel ca majoritatea reprezentantelor sexului frumos, Antonia alocă o bună parte a timpului cumpărăturilor. Jurata de la “KIDSing”, talent-show care va începe din 10 septembrie, la Kanal D, spune că îi place să meargă la shopping, însă nu face din această preocupare o obsesie.

Antonia KidSING

“Când am puțin timp liber, îmi place să merg prin magazine. Haine, produse cosmetice și de îngrijire corporală și pantofi… Cam așa arată ordinea magazinelor pe care le vizitez când merg într-un centru comercial. Obiectele vestimentare pe care le consider indispensabile în ținuta mea, pe care le am cu mine oriunde, oricând, în orice condiții, sunt jeans-ii, pantalonii scurți, pantofii sport, tricourile, iar ca accesorii – șapca”, a declarat frumoasa Antonia.

Ținutele feminine fac parte și ele din garderoba vedetei. “Îmi plac foarte mult rochiile create de Maria Lucia Hohan. Am purtat câteva dintre ele cu mare plăcere la diverse evenimente si ședințe foto”, a mai spus cântăreața.

De altfel, preferințele ei în materie de branduri arată astfel: “Recunosc că am o slăbiciune pentru creațiile unor designeri români sau branduri precum Maria Lucia Hohan, Murmur (Andreea Bădală), Mădălina Dorobanțu, Manuri. Brand-urile străine aflate pe lista mea de preferințe sunt Christian Louboutin pentru încălțăminte, Valentino și Dolce & Gabbana pentru haine“, a completat Antonia.

Alături de Antonia, din juriu mai fac parte Wilmark și Gabriel Cotabiță. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu și Theo Rose, o tânără speranță a muzicii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here