Aradits se ceartă cu Brenciu din cauza lui Nicole Cherry

Transformarea lui Nicole Cherry în Eddy Grant, interpretul hitului “Joanna”, este prilej de ceartă între Horia Brenciu și Andrei Aradits sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Nicole CherryDiscuția în contradictoriu a pornit de la atitudinea pe care a avut-o pe scenă Nicole Cherry, în timp ce interpreta acest cântec cu mesaj politic. Aradits i-a spus la repetiții să respecte referința și să nu se miște pe scenă, deși ritmurile piesei te îndeamnă la asta, ceea ce micuța artistă a și făcut. De partea cealaltă, Brenciu i-a reproșat că nu a dansat.

“În ciuda faptului că piesa are un astfel de mesaj, totuși Nicole mi s-a părut prea rece. Adică n-a dansat deloc”, i-a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu si Andrei Aradits

„Iartă-mă că te contrazic dar, în concursul ăsta, artiștii trebuie să interpreteze și să imite cât de bine pot referința din clip. Dacă ai fi fost interesat de regulamentul concursului, și nu de intrările și ieșirile tale, ai fi realizat pe bune că despre asta e vorba!”, îl întrerupe Aradits, fapt ce-l determină pe Brenciu să-i dea deoparte pe colegii Monica și Pepe și să se mute cu scaunul lângă Aradits, ca să-l convingă pe acesta că el are dreptate.

Sesizând tensiunea de la masa juriului, concurenții încep să scandeze, de pe canapea: “Fără violență!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here