Arsenie a câştigat cel mai important festival-concurs din America de Sud

Vina del Mar, cel mai important festival-concurs din America de Sud, şi-a desemnat marele câştigător. Arsenie este primul participant şi totodată primul câştigător din Europa de Sud-Est al show-ului urmărit de peste 100 de milioane de persoane din 60 de ţări din America şi Europa.

arsenie castigat vina del mar

Desfasurat în perioada 23 – 28 februarie 2014 în Chile, concursul, aflat la a 55-a ediţie, a adus pe aceeaşi scenă artişti din întreaga lume. Arsenie a reprezentat Romania cu piesa „Rumadai“ şi a ocupat prima poziţie după numărul voturilor de la cele mai importante radiouri din Chile, fiind desemnat cel mai bun interpret.

Anul acesta, festivalul a fost deschis cu show-ul incendiar Ricky Martin, după care Arsenie a dat startul competiţiei internaţionale, urcând pe scenă cu orchestra naţională din Chile şi cu 12 dansatori de top din America Latină.

De-a lungul timpului au participat la Vina del Mar nume importante ale muzicii internaţionale, precum Gloria Gaynor, Elton John, Jonas Brothers, Daddy Yankee, Romeo Santos, Gloria Trevi, Wisin & Yandel sau Pablo Alboran.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here