Asaf Avidan, pentru prima dată în România

A fost odată ca niciodată că dacă nu ar fi nu s-ar aminti, un loc al basmelor nemuritoare unde sunetele armonioase ale muzicii se împletesc cu energia unor oameni minunaţi, dând naştere unei poveşti live fabuloase – WonderDay! Organizat de Amphitrion, WonderDay este un eveniment-concept ce se va desfăşura pe data de 29 iunie pe domeniul Palatului Mogoşoaia de lângă Bucureşti şi îl va aduce în premieră în România pe renumitul artist israelian, Asaf Avidan!

Asaf AvidanAsaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai noului val, întregeşte povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Considerat revelaţia şi “furtuna muzicală” a Europei, Asaf a generat o adevărată revoluţie artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare.

De altfel vocea sa fermecătoare a atras nenumărate comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley sau Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l “un nou Mesia” (Rolling Stone Mexico), “un înger răguşit” sau “o forţă a naturii”.

Cunoscut pe întreg mapamondul pentru hitul său “One Day” ce s-a clasat pe prima poziţie a topurilor muzicale, Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versurile sale sincere amestecate cu sunete de folk, blues şi rock, lista lungă de admiratori incluzând personalităţi muzicale celebre printre care Ben Harper sau Robert Plant.

După aproape opt ani de activitate muzicală şi trei albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul lansează un proiect solo acustic impresionant ce ajunge rapid pe primele locuri ale topurilor de specialitate şi pe marile scene ale lumii, urmând ca vara aceasta să poată fi ascultat live pentru prima dată şi în România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here