miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIBăieţii de la 3 Sud Est se pregătesc intens de concertul de...

Băieţii de la 3 Sud Est se pregătesc intens de concertul de la Sala Palatului

3 Sud Est te invită la un eveniment memorabil, un concert în care vei retrăi, cu emoţie, cele mai frumoase amintiri. Alături de Mihai, Laurenţiu şi Viorel, pe scena de la Sala Palatului vor urca, printre alţii, invitaţi ca Horia Brenciu, Andreea Bănica şi Elena Gheorghe, ce vor fi acompaniaţi de o trupă live de instrumentişti.

Afis Sala Palatului 3a

Concertul live de la Sala Palatului reuneşte cele mai importante momente din istoria legendarei trupe într-un show spectaculos, alături de mai mulţi dansatori.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, magazinul Muzica, librăriile Diverta, Cărtureşti, Humanitas, reţelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, oficiile Poştei Române şi online pe bilete.ro, eventim.ro şi myticket.ro.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.