Băieții de la Noaptea Târziu au depășit un milion de abonaţi pe canalul oficial de YouTube

Noaptea Târziu se bucură de un nou record: canalul oficial de YouTube al vloggerilor a depăşit 1.000.000 de abonaţi. În plus, aceştia se menţin pe poziţia 1 în topul canalelor româneşti de vlogging, din ultimii trei ani.

Noaptea Tarziu“Nu putem exprima ceea ce simţim! Sunt nişte sentimente pe care nu le-am mai trăit până acum şi efectiv, nu cred că există cuvinte care să le poată explica! Secunda în care numărul de abonaţi a ajuns la un milion, a fost efectiv ca o explozie interiora pe care am simţit-o cu toţii, a fost un moment extraordinar de sensibil. Ne uitam unii la alţii şi încercam să ne controlăm emoţiile şi lacrimile. Acum, cred că niciunul dintre noi nu simte cu adevărat încărcătura celor 1 milion de abonaţi pentru că încă suntem în starea aia de euforie, dar un lucru e sigur: aceşti oameni ne-au ambiţionat şi mai mult şi suntem pregătiţi să le oferim în continuare lucruri de calitate, făcute cu dragoste. Avem multe surprize pregătite pentru voi”, au declarat vloggerii de la Noaptea Târziu.

Cuza, Emi şi Cucu, aşa cum sunt cunoscuţi în mediul online, formează proiectul Noaptea Târziu. În cei trei ani de activitate, Noaptea Târziu a lansat peste 190 de videoclipuri printre care peste 80 de piese parodiate. Clipurile au generat peste 288 de milioane de vizualizări şi nenumărate reacţii pozitive. Videoclipul cel mai vizualizat de pe canalul de YouTube al băieţilor este “Sunt un cocalar”, care a generat peste 25 de milioane de vizualizări. În plus, peste 70 de videoclipuri urcate pe canalul de YouTube al vloggerilor depăşesc un million de vizualizări. Recent, Noaptea Târziu a lansat piesa şi clipul “Ne rupem vara”, care parodiază “Vai Embrazando” de la MC Zaac şi MC Vigary. În iunie, băieţii au colaborat cu trupa Voltaj pentru “Cred ca-s HIP”, o piesă catchy, de vară, cu un clip transit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here