Băieţii de la Noaptea Târziu prezintă matinalul Virgin Radio

Cine se culcă noaptea târziu se trezeşte… dimineaţa devreme. Băieţii de la Noaptea Târziu, vloggerii care parodiază hit-uri, au început săptămâna cu o nouă aventură. Timp de cinci zile, aceştia vor prezenta matinalul Virgin Radio alături de Andreea Remetan şi Lucian Popescu.

Noaptea Tarziu si Andreea RemetanPrima lor emisiune la care au fost prezentatori de radio a avut loc luni dimineaţă şi s-a desfăşurat foarte bine. Încă din prima zi, băieţii i-au impresionat pe cei de la Virgin Radio şi pe ascultători cu Oda Virgin, au vorbit despre cel mai emoţionant moment trăit în ultima vreme şi au jucat “Am/N-am”.

“Am mai fost invitaţi la radio sau la TV, dar niciodată nu am fost prezentatori. Este o experienţă plăcută şi sperăm ca ascultătorii să fie mulţumiţi de prestaţia noastră. Ne auzim pe Virgin Radio, de la ora 08.00 până la ora 11.00, pentru că aici este locul în care ne petrecem dimineţile până vineri”, au spus băieţii de la Noaptea Târziu.

Experienţa de la Virgin Radio vine la o săptămâna după ce băieţii au lansat parodia “Friendzone” (cover Edward Sanda feat. Ioana Ignat-Doar pe a ta). La sfârşitul acestei săptămâni, Noaptea Târziu va lansa o nouă parodie.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here