Băieţii de la Voltaj au mers la Viena pentru o filmare specială

Călin, Oli, Gabi, Vali şi Adi, pe scurt, Voltaj, au luat, la sfârşitul săptămânii trecute, pulsul Vienei, unde au fost invitaţi de echipa postului naţional de televiziune austriac.

voltaj filmare viena_1871

Cei cinci membri ai formaţiei care ne va reprezenta în luna mai la Eurovision au finalizat, astfel, filmările pentru clipul de prezentare ce va fi difuzat înainte de intrarea lor pe scena de la Wiener Stadthalle.

Filmarea postcard-ului s-a desfăşurat în două etape: una la Bucureşti, în care artiştii primesc un colet-surpriză, respectiv una la Viena, în care membrii Voltaj îşi arată măiestria pe hipodrom.

Reprezentanţii ORF (televiziunea austriacă) păstrează, însă, secretul privind conceptul clipului de prezentare a artiştilor, aşa că singura informaţie „de culise” pe care au lăsat-o să scape este că artiştii români vor fi pe cai mari la Viena.

Calificată în urma selecţiei naţionale din 8 martie, trupa Voltaj va urca pe scena Eurovision Song Contest 2015 pe 19 mai, în prima semifinală a competiţiei, cu numărul 15 de intrare în concurs.

Alături de artiştii români, în prima semifinală participă: Grecia, Macedonia, Estonia, Olanda, Republica Moldova, Finlanda, Belgia, Armenia, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Albania, Georgia şi Ungaria.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here