Bănăţenii îşi pot cere în căsătorie iubitele la concertul Direcţia 5 din luna februarie

Bănăţenii îşi pot cere în căsătorie iubitele la concertul susţinut de Direcţia 5 de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, de la ora 20.00, la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Concert Directia 5Dacă vor vrea să impresioneze cu o surpriză de ţinut minte o viaţă, dacă vor vrea să spună Te iubesc în cel mai frumos mod posibil şi în faţa unei săli pline de martori ai iubirii lor, spectatorii de la concertul “Noi doi” susţinut de Direcţia 5 la Timişoara au ocazia să comploteze împreună cu membrii trupei preferate şi să pună la cale o cerere în căsătorie ca în filme.

“Dacă unii dintre fanii noştri au în faţă perspectiva unei căsătorii să-şi facă timp să ceară acordul partenerului chiar în sala de spectacol. Îi aşteptăm să ne scrie, îi încurajăm şi le promitem că vom crea împreună un moment de neuitat şi că vor primi mult aşteptatul răspuns: DA!”, spune Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5.

Direcţia 5 va crea pentru spectatorii timişoreni ai concertului “Noi doi” o atmosferă încărcată de emoţie şi aceasta pentru că versurile pieselor de pe noul album sunt inspirate din poveşti reale de viaţă trăite de membrii trupei.

“Toate cântecele noastre care au stârnit emoţie, dar şi piese de pe noul nostru album vor putea fi ascultate de publicul timişorean la concertul Noi doi, când vom lansa albumul Te iubesc şi la Timişoara”, spune Marian Ionescu.

Biletele se găsesc pe site-ul vreaubilet.ro şi la casa de bilete a Filarmonicii Banatul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here