Beatrice Rancea trăiește câteva minute precum un nevăzător și se lasă condusă de un câine ghid

Dacă ediția trecută telespectatorii Antenei 1 au cunoscut-o pe Maya, cățelușa care aduce o rază de lumină în viața unui nevăzător, duminică, 6 decembrie, de la ora 20.30, la „Ham talent”, ei vor putea vedea cât de mult efort necesită dresarea unui astfel de patruped.

beatrice rancea caine orb ham talent

Pentru cei care sunt prinși în întunericul suferinței, există niște suflete călăuze care le stau la dispoziție fără să le pună nicio întrebare, însă ele sunt capabile să îi ajute cu adevărat abia după ce timp de doi ani un om cu suflet mare le învață ce trebuie să facă pas cu pas.

Un voluntar care a pregătit până acum patru câini pentru nevăzători vine în platoul emisiunii și, pentru a-i convinge pe toți cei prezenți cât este de necesar un program de pregătire a unor astfel de animale, o invită pe Beatrice Rancea să trăiască, pentru câteva clipe, precum un nevăzător.

Cu ochii acoperiți de o mască de dormit, Beatrice se va lasa condusă de Bongo, un labrador dresat special pentru a ajuta oameni care au atât de multă nevoie de el, iar membra juriului va trăi pe propria piele o experiență unică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here