Bendeac, către Delia: „Mi-a căzut faţa când te-am văzut“

Imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor şi asta au demonstrat-o în nenumãrate rânduri concurenţii show-ului de comedie „iUmor”, difuzat în fiecare duminicã, de la ora 20.00, la Antena 1.

iUmorÎnsã, chiar când credeau cã le-au vãzut pe toate, juraţii au avut parte de o surprizã plãcutã într-o zi de preselecţii. „Mi-a cãzut faţa când te-am vãzut, Matache! E ca în viaţã!”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac Deliei, iar ea nu i-a rãmas datoare: „Mamã ce prost dansezi!”.

Totul s-a întâmplat în momentul în care în faţa lor şi-au fãcut apariţia componenţii trupei Sky, din Iaşi. Purtând nişte costume uriaşe, tip sumo şi mãşti cu chipurile celor trei juraţi, cele douã fete şi bãiatul, care culmea, imita singura fatã din juriu, pe Delia, au fãcut senzaţie pe scena „iUmor”. Le-au pregãtit juraţilor câte un colaj realizat minuţios din aproape întreg repertoriul fiecãruia dintre ei, interpretate cu mult umor.

„Am avut o senzaţie foarte ciudatã când mã vedeam pe scenã, dar, ca de obicei, am fost bun!”, a spus râzând Bendeac, iar Cheloo a continuat imediat gluma: „Mi-au dat lacrimile!”.

De o adevãratã surprizã a avut însã parte Delia, care la început nu şi-a amintit cã piesa care se auzea pe fundal fusese imprimatã chiar de ea, pentru o filmare alãturi de Mihai Bendeac în emisiunea „În puii mei!”: „Mi s-a pãrut ciudat faptul cã am uitat ce Dumnezeului am mai cântat. A început piesa şi m-am prins într-un târziu cã eu eram”, le-a mãrturisit jurata.

Cheloo nu a ratat ocazia sã îi certe puţin, când a auzit cã au fost nevoiţi sã cenzureze textul dedicat lui: „Pãi de ce vã bateţi joc de munca mea? Acum îmi dau seama cã am un spirit dictatorial 100%. Nu suport sã mã parodieze nimeni!”, a mai spus juratul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here