Benone Sinulescu, concert aniversar şi lansarea noului disc, pe 22 mai, la Sala Palatului

Printre nenumărate concerte şi deplasări în Italia şi Germania, interpretul Benone Sinulescu se pregăteşte pentru marele eveniment, ce marchează aniversarea celor 77 de ani de viaţă.

Benone SinulescuAstfel, joi, 22 mai, începând cu orele 19:00 îndrăgitul interpret Benone Sinulescu va fi sărbătorit la Sala Palatului alături de toţi românii care i-au ascultat melodiile şi l-au susţinut în concerte, şi, bineînţeles de colegii cu care imaprte scena de aproape 60 de ani. În cadrul festiv de la Sala Palatului s-au alăturat cei mai apreciaţi artişti din zonă muzicii populare româneşti şi ai muzicii uşoare, precum: Fuego, Laura Lavric, Nineta Popa, Petrică Matu Stoian, Mioara Velicu, Steliana Sima, Tiberiu Ceia, Nicolae Datcu, Lucia Dumitrescu, Emilia Dorobanţu, Adrian Naidin, Cornelia şi Marcel Stefanet, Aculin Tănase, şi Nicuşor Iordan.

În acompaniamentul orchestrei “Lăutarii” din Chişinău dirijată de maestrul Nicolae Botgros, întreaga distribuţie îi va încânta pe spectatori cu cele mai alese cântece pentru a le dărui o seară de excepţie, plină de veselie. Artiştii le promit celor prezenţi peste 3 ore de bună dispoziţie, o petrecere de neuitat, cu muzică populară, amintiri şi surprize pregătite în cinstea marelui artist Benone Sinulescu.

În acelaşi timp, Benone Sinulescu a lucrat intens la un nou material discografic, din dorinţa de a le dărui spectatorilor un disc nou-nouţ cu 15 cântece populare româneşti, orchestrate de Nicolae Botgros şi cei mai aleşi instrumentişti, “Lăutarii” din Chişinău. Albumul cuprinde atât melodii noi dar şi câteva dintre cele mai îndrăgite cântece din repertoriul său, toate beneficiind de noi aranjamente folclorice şi sunet deosebit.

Lansarea discului intitulat “Viaţă, viaţă, drum cotit…” va avea loc în ziua concertului (joi, 22 mai), în foaierul Sălii Palatului cu o oră înainte de startul concertului aniversar, mai exact la 17:00. Talentatul artist, Benone Sinulescu îşi va întâmpina admiratorii cu primele exemplare ale noului disc spre a le oferi autografe sau fotografii.

Celor care nu doresc să rateze şansa de a lua parte la acest mare eveniment a€“ concertul aniversar “Benone 77”, le recomandăm să îşi achiziţioneze biletele din reţeaua VreauBilet de la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, de la Sala Palatului, magazinele EuroGsm, librăria Eminescu sau online.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, cele mai ieftine fiind la preţul de 55 ron.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here