Bere Gratis a prezentat un remix al piesei „Daria“

Bere Gratis a lansat remixul single-ului “Daria”, un cântec-poveste despre semnele din iubire, la care trebuie să fim mereu atenţi, în orice etapă a poveştii de dragoste.

Bere Gratis

“De multe ori, în viaţă, iubirea este răspunsul întrebărilor şi căutărilor noastre. Într-o lume aşa mare, calea inimii poate fi uneori drumul cel mai scurt, alteori cel mai lung către linişte şi echilibru. Încercăm să desluşim mistere ale universului, dar nu avem ochi pentru cel / cea care ne iubeşte”, declară Bere Gratis.

Remixul este realizat de către DJ Bonne, iar piesa este compusă de către Mihai Georgescu şi Robert Anghelescu. Videoclipul este regizat de către Richard Stan şi a fost filmat în Cheile Dobrogei, plaja Corbu, Lacul de cretă, Satul Pescăresc din Ţuclea şi cetatea Histria. Personajul feminin din videoclip este actriţa Anca Dinicu, pe care o putem vedea atât pe scenele teatrelor Elisabeta şi Teatrelli, cât şi în emisiunile “În puii mei” şi “Camera Cafe”.

“Numele piesei a venit pe cale ‘fonetica’, să spunem. Refrenul este introdus la început şi mijloc, prin “dar ea”, dar care cântat ne-a sunat “Daria” şi cum în text vorbeam despre o faţă, iar noi nu aveam un titlu încă, am decis să fie Daria!”, adaugă băieţii.

Single-ul “Daria” este prima piesă lansată în 2016 de către trupa Bere Gratis.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here