Beth Hart promite că spectacolul de la Bucureşti va fi uluitor

Beth Hart, cântăreaţa ajunsă numărul 1 în top Billboard Blues, aflată în turneu mondial de promovare a ultimului său album, „Better Than Home”, a intrat într-un dialog online cu fanii săi din toată lumea, chiar înaintea concertului din Grolloo, la Festivalul Internaţional de Blues din Olanda.

Beth Hart

Fanii din Bulgaria ai lui Beth Hart au spus că trebuie să-şi facă urgent bagajele şi să se îndrepte spre Bucureşti, pe 17 iunie, pentru concertul care va avea loc la Sala Palatului. Reacţia cântăreţei a fost una plină de entuziasm şi a promis că spectacolul din România din această vară va fi unul uluitor!

Fanii din toată lumea, din Statele Unite, Canada, Olanda, Australia şi până în Portugalia, Austria şi Bulgaria au putut să descopere în dialogul online o Beth Hart foarte amuzantă şi apropiată, care a vorbit cu dezinvoltură care o caracterizează despre planurile sale de viitor, impresii din turneul de promovare a albumului „Better Than Home” şi a transmis toată dragostea sa marii familii de admiratori din toată lumea. „Mi-ai schimbat viaţa!” au fost cuvintele unui fan care a ţinut să-şi exprime admiraţia pentru muzica dăruită de Beth Hart lumii blues-ului.

Cântăreaţa le-a povestit fanilor şi unele dintre peripeţiile prin care ea şi trupa sa au trecut în acest turneu, cum ar fi faptul că unul dintre chitarişti şi-a rupt mâna, a avut nevoie de operaţie şi nu a mai putut duce până la capăt turneul. „Să va rugaţi pentru el” a fost îndemnul lui Beth Hart.

În privinţa planurilor, Beth Hart a spus că anul următor va lansa un nou album, care va fi total diferit de „Better Than Home”: „Sunt foarte încântată de el şi sper să vă placă şi vouă” a mai spus Beth Hart.

O nouă colaborare cu Joe Bonamassa va avea loc în vara acestui an a dezvăluit cântăreaţa americană fanilor săi. Noul disc va fi înregistrat în luna august împreună cu Joe Bonamassa, în Las Vegas. „E minunat să colaborez din nou cu el!” a mai spus Beth Hart.

Pe 17 iunie, la concertul de la Sala Palatului, fanii lui Beth Hart vor putea asculta piese de pe ultimul album lansat, „Better Than Home”, dar şi alte hituri ale cântăreţei, care au impus-o ca cea mai apreciată voce a blues-ului modern.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here