Beth Hart, singura vedetă internaţională care le-a cerut organizatorilor din România hotel de 3 stele

Cântăreaţa nominalizată la Premiile Grammy şi câştigatoare a nenumărate discuri de platină şi premii muzicale pentru albumele şi pentru vocea sa, ale cărei concerte sunt sold out în toată lumea va încânta şi publicul de la Bucureşti pe 21 iulie, la Sala Palatului.

Beth Hart

„De-abia aştept să vin în România! Nu am mai fost niciodată, însă am auzit atâtea lucruri uimitoare, încât mă simt recunoscătoare pentru şansa de a ajunge aici. De-abia aştept să ne vedem la spectacol! Multă dragoste vă transmit şi vă mulţumesc!” , acesta a fost mesajul pe care Beth Hart l-a transmis publicului din România înaintea concertului pe care-l va avea pe 21 iulie, la Sala Palatului.

După ce viaţa sa a fost marcată de fel de fel de excese -consum de alcool, droguri, medicamente – Beth Hart, abstinentă de 14 ani, se pare că a ales din toate punctele de vedere o viaţă echilibrată. De altfel, cântăreaţa americană a fost singura vedetă de talie internaţională care a cerut organizatorilor Vreau Bilet să stea în România la un hotel de 3 stele, aşa cum face la fiecare concert, în orice colţ al lumii. În ceea ce priveşte mâncarea care îi va fi servită, pâinea integrală, salată verde, de roşii, avocado şi multe fructe proaspete – exceptând kiwi – acestea vor face parte din meniul lui Beth Hart în scurta ei şedere la Bucureşti. Artista a mai cerut supă de legume proaspătă, care să îi fie servită caldă, somon afumat şi ton. Brânzeturile de diferite sortimente, şuncă de curcan, hummus-ul şi copanele de pui se vor mai află pe masa lui Beth Hart înaintea concertului pe care îl va avea la Sala Palatului.

După ani în care a abuzat de băuturile alcoolice, ceaiul de museţel şi apa cu lămâie par a se număra acum printre băuturile preferate ale cântăreţei pe care Barack Obama a ovaţionat-o minute întregi în picioare.

Beth Hart a insistat ca încăperea care îi va fi rezervată, mobilată doar cu un dulap, o oglindă mare, o masă şi scaune să aibă o temperatură potrivită. Să existe aer condiţionat dacă este prea cald, sau calorifere, dacă temperatura scade sub 20 de grade. Staff-ul vedetei americane a mai cerut un fier de călcat şi masă de călcat, 10 prosoape pentru faţă şi 10 pentru duş.

Biletele se pot cumpăra de pe vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. Biletele pot fi achiziţionate şi în patru rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here