Beth Hart vrea să pornească pe urmele lui Dracula, într-o incursiune în Transilvania

După ce a cucerit publicul din marile capitale ale lumii prin vocea sa specială şi sensibilitatea muzicii sale, Beth Hart va ajunge la Bucureşti pentru concertul de pe 21 iulie de la Sala Palatului pe care îl aşteaptă cu nerăbdare şi mărturiseşte că i-ar plăcea foarte mult să ajungă în Transilvania.

beth hart pe urmele lui dracula

“Sunt foarte nerăbdătoare să ajung în România. Sunt interesată de Dracula, cred că multă lume spune asta când vine în România. Vreau foarte mult să merg în Transilvania, cred că e foarte tare zona aceasta! Este foarte multă istorie acolo”, a spus Beth Hart.

Pasionată de călătorii şi de culturile şi civilizaţiile ţărilor unde ajunge cu concertele sale, cântăreaţa americană a dezvăluit că aplică o metodă foarte simplă pentru a-i cunoaşte mai bine pe oameni: îi place să mănânce alături de ei.

“Îmi place foarte mult, atunci când ajung într-o ţară în care nu am mai fost niciodată, să mănânc mâncare tradiţională. Să stau la masă cu localnicii şi să mănânc cu ei. Cred că asta este o cale foarte simplă să înveţi ceva despre acea ţară într-un timp foarte scurt. E foarte cool să stai de vorbă cu oamenii din locurile în care ajungi pentru prima dată şi să mănânci cu ei! E uimitor ce legătură se creează prin lucrul ăsta atât de simplu”, mai spune Beth Hart.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here