Beyonce va primi premiul „Michael Jackson Video Vanguard“, în cadrul MTV Video Music Awards 2014

Pe 24 august 2014, MTV decernează premiile Video Music Awards în California, unde Beyonce va urca pe scenă pentru un concert live memorabil.

Beyonce

Cu cele mai multe nominalizări în cadrul premiilor, 8 la număr, artista va fi prezentă pentru un show unic, deja devenit tradiţie. Prezenţa divei pe scena MTV Video Music Awards a fost mereu memorabilă, amintind explozivul „Ring the Alarm”, din 2006, „Single ladies”, din 2009 şi surpriza „Love On Top”, din 2011. Show-ul de anul acesta marchează cea de-a patra apariţie a lui Beyonce pe scena uneia dintre cele mai importante ceremonii din industria muzicală internaţională.

Beyonce depăşeşte noi graniţe în muzica internaţională prin lansarea unui album video ce conţine 17 piese şi clipuri, de la „Drunk în love”, în care apare alături de soţul ei, Jay Z, până la „Pretty Hurts”, în care vedem imagini din copilăria sa. De-a lungul carierei, incluzând perioada Destiny’s Child, Beyonce a primit 11 premii MTV Video Music Awards, printre care Video of the Year, în 2009, pentru piesa „Single ladies (Put a Ring on It)” sau Best Female, în 2007.

Anul acesta, Beyonce este nominalizată la 8 categorii, dintre care menţionăm Video of the Year, Best Female sau Best Choreography. Alături de Beyonce, pe lista artiştilor care vor primi „Michael Jackson Video Vanguard” îi mai găsim şi pe Madonna, Peter Gabriel, Britney Spears, Red Hot Chili Peppers sau Justin Timberlake.

Fanii îşi pot vota preferaţii accesând vma.mtv.com, iar printre momentele live confirmate se număra Usher, Ariana Grande sau Maroon 5. Alţi artişti, dar şi prezentatorii, vor fi anunţaţi zilele următoare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here